Menu
Your Cart

Cardreader

Cardreader kopen en vergelijken? Dat doe je hier bij de Geheugenkaart Specialist!

Merk: ACT Model: Act Ac7025 Usb-c Thunderbolt 3 Adapter
Met de ACT Ac7025 Usb-C Thunderbolt 3 Adapter sluit je een monitor aan op je Macbook. Met de multifunctionele adapter sluit je ook je toetsenbord aan via één van de twee Usb-A poorten. Verder beschikt de adapter over een geheugenkaartlezer en laad je twee apparaten op met de Usb-C poort. Verder is..
€ 79,99
Excl. BTW:€ 79,99
Merk: ACT
Sluit 3 USB-A-apparaten aan op een laptop met USB-C met de USB-C Hub 3 port met cardreader van ACT Connectivity. Ideaal voor werk op afstand of flexplekken. De USB-C Hub 3 port heeft ook een micro SD/SD cardreader voor het overzetten van bestanden en afbeeldingen van en naar geheugenkaarten. De hub/..
€ 22,99
Excl. BTW:€ 22,99
Merk: ACT
Maak een compleet werkstation van uw laptop met de AC7041 USB-C 4K Multiport Dock door maar één USB-C kabel op uw laptop aan te sluiten. Met deze multiport dock kunt u uw notebook uitbreiden met een 4K monitor via HDMI, Gigabit Ethernet, twee USB-A-poorten, een USB-C pass-through laadpoort met power..
€ 69,90
Excl. BTW:€ 69,90
Merk: ACT Model: geheugenkaartlezers
Met de ACT USB 2.0 Smart Card ID Reader lees je overal je eID of smartcard uit. Verbind de lezer via de usb A poort van je laptop of MacBook, en je bent klaar voor gebruik. Deze lezer voldoet aan alle WHQL standaarden, is CAC gekeurd en is ook compatibel met Belgische eID kaarten. Hierdoor is de kaa..
€ 24,99
Excl. BTW:€ 24,99
Merk: ACT Model: geheugenkaartlezers
Met de ACT USB C Smart Card ID Reader lees je overal je eID of smartcard uit. Verbind de lezer via de usb C poort van je laptop of MacBook, en je bent klaar voor gebruik. Deze lezer voldoet aan alle WHQL standaarden, is CAC gekeurd en is ook compatibel met Belgische eID kaarten. Hierdoor is de kaart..
€ 23,99
Excl. BTW:€ 23,99
Merk: ACT Model: geheugenkaartlezers
Met de ACT USB-C card reader heb je altijd snelle gegevensopslag en uitwisseling bij de hand. Sluit de geheugenkaartlezer aan op de usb C poort van jouw laptop, smartphone of tablet en hij is klaar voor gebruik. Zo maak je onderweg of op locatie gemakkelijk een back-up van de bestanden op de geheuge..
€ 32,99
Excl. BTW:€ 32,99
Merk: ICY BOX Model: Pc-behuizing
ICY BOX Externe geheugenkaartlezer USB-C®, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Micro-USB 2.0 Antraciet Nuttige accessoires Aangezien digitale apparaten zoals camera's, camcorders, smartphones enz., audio- en video-opnamen op verschillende kaartformaten opslaan, helpt het om een veelzijdige overdrachttool bij ..
€ 22,97
Excl. BTW:€ 18,98
Merk: LaCie Model: 2357470
NVMe SSD Thunderbolt 3-Dock - uw 8K-studio-centrale.Voor de high-end videoproductie vertrouwen filmmakers en DITs (Digital Imaging Technicians) op 1 big Dock SSD Pro - een Thunderbolt.....
€ 1.595,00
Excl. BTW:€ 1.595,00
Merk: Sitecom Model: Sitecom Usb-c-kaartlezer (uhs-i)
Compacte, bekabelde kaartlezer die gebruik maakt van een USB-C-aansluiting voor verbinding met een pc of laptop. Geschikt voor SD- en microSD-kaarten van maximaal 2 TB van de UHS-I-snelheidsklasse...
€ 24,99
Excl. BTW:€ 24,99
Merk: Sitecom Model: Sitecom Usb-c-kaartlezer (uhs-ii)
Compacte, bekabelde kaartlezer die gebruik maakt van een USB-C-aansluiting voor verbinding met een pc of laptop. Geschikt voor SD- en microSD-kaarten van maximaal 2 TB van de UHS-II-snelheidsklasse...
€ 34,99
Excl. BTW:€ 34,99
Merk: Sitecom Model: Sitecom Usb-stick-kaartlezer (usb-a + Usb-c)
Compacte kaartlezer in de vorm van een USB-stick die gebruik maakt van zowel een Usb-A- als een USB-C-aansluiting. Geschikt voor een SD-kaart én een microSD-kaart, met een maximale overdrachtssnelheid van 104 MB/s...
€ 24,99
Excl. BTW:€ 24,99
Merk: Sitecom Model: Sitecom Usb-stick-kaartlezer + Usb-hub
Compacte kaartlezer in de vorm van een USB-stick die gebruik maakt van een USB-A-aansluiting. Geschikt voor een SD-kaart én een microSD-kaart, met een maximale overdrachtssnelheid van 25 MB/s. Daarnaast beschikt deze stick over een extra USB 3.0-aansluiting met een maximale overdrachtssnelheid van ..
€ 24,99
Excl. BTW:€ 24,99
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12